۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۲۰

یک رسانه اماراتی منتشر کرد؛

ترکیب تخیلی پرسپولیس مقابل الوحده در لیگ قهرمانان آسیا!

ترکیب تخیلی پرسپولیس مقابل الوحده در لیگ قهرمانان آسیا!

یکی از روزنامه‌های اماراتی ترکیب عجیبی را برای پرسپولیس در دیدار با الوحده پیش بینی کرده است!

به گزارش خبرنگار مهر، روزنامه «امارات الیوم» در شماره امروز خود در گزارشی به دیدار پرسپولیس با الوحده امارات در لیگ قهرمانان آسیا پرداخته و اعلام کرده است نماینده امارات برای صعود به دور بعد، نیاز به «معجزه» دارد.

این روزنامه همچنین در خصوص ورزشگاه آزادی نوشت: «انتظار می رود خط دفاع و حمله الوحده در بازی با پرسپولیس متوازن عمل کند؛ بخصوص در دقایق ابتدایی بازی که بازیکنان و تماشاگران آنها هیجانی ظاهر می شوند؛ تماشاگرانی که انتظار می رود ورزشگاه را پرکنند و تعداد آنها در مسابقات باشگاهی به بیش از ۱۰۰ هزار نفر می رسد.»

ترکیب دو تیم هم قبل از شروع این مسابقه از سوی روزنامه امارات الیوم پیش بینی شده است که در این ترکیب اسامی و پُستهای عجیب و غریبی به چشم می خورد. به عنوان مثال سیدجلال حسینی در پست دفاع راست، میلاد انصاری و میلاد محرمی در دفاع وسط و رامین رضاییان در دفاع چپ دیده می شود! حتی محسن بنگر که این فصل از پرسپولیس جدا شد، در این ترکیب در پست هافبک چپ پرسپولیس حضور دارد!

کد مطلب 3973002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha